Over Ons

Banketbakkerij Jullens is een bekende naam in de provincie.

Wij maken al meer dan 100 jaar op ambachtelijke wijze en met de allerbeste grondstoffen heerlijk gebak, banket, koek en chocoladewerk. Niet voor niets is Jullens bij Koninklijke beschikking hofleverancier!

 

 

In maart 2014 heeft Banketbakkerij Jullens aan de Herestraat 105-107 in Groningen (tussen Zuiderdiep en Hereplein) een bakkerij met winkel annex tearoom geopend, waar u terecht kunt voor al deze heerlijke producten. De winkel geeft een mooie inkijk in de bakkerij zodat u de vakmensen aan het werk kunt zien.

Uiteraard kunt u voor al uw specifieke wensen voor een persoonlijke taart of gebak bij Banketbakkerij Jullens terecht.

Ook als u voor uw zakelijk meeting etc. een exclusief gebakje of petit-four wilt presenteren, eventueel voorzien van uw eigen logo, dan bent u bij Banketbakkerij Jullens aan het goede adres. Informeert u naar de mogelijkheden!

Kom langs en geniet in onze tearoom bij een kopje koffie of thee van onze producten. U kunt bij ons ook kiezen uit diverse soorten rijkelijk belegde broodjes.

Wij verkopen daarnaast diverse broodsoorten, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van E-nummers en daardoor bijzonder smakelijk.